En matglad stridstupp!

Vi har lagt ut äppelklyftor på balkongen, framför allt tänkta att mätta koltrastarna. Men det finns fler intressenter, i går var det en stilig blåmes som försåg sig av äppelbitarna. Han var en riktig stridis, han tyckte att inga andra behövde göra sig besvär med att käka på HANS äpplen. Det kom ännu en blåmes som var sugen på äpplen, men den motades snabbt och hårdhänt bort. Det gick så fort att jag inte hann med att få något så när presentabla bilder på båda. En sådan bild blev det i alla fall till bildspelet, alla de övriga är på den blå stridstuppen.

Länk till bildspelet en matglad stridstupp.

– Där har vi det göttaste!

Det här inlägget postades i Fåglar, Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.