Snösmocka 3!

Fortfarande samma snöoväder, men det var tredje dagen som vi vaknade upp till en ny snösmocka. Det blir ett svårt jobb att komma fram till bilen och sedan få bort snön från den och runt omkring. På måndag måste vi använda den, tre dagar att gräva sig fram. I dag blev det en gång till källaren för att koppla på värme där, annars kan de förutspådda 15 – 20 minusgraderna gå illa åt hydrofortanken och ledningarna. Fåglarna fick påfyllt i frörören.

Litet bilder blev det, på snömängderna och på fåglar. Tio av bilderna kan ses i bildspelet, här kommer länk till Snösmocka 3!

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.