Skottning! Och en ekorre och ett par fåglar.

Efter allt snöande finns det gott om skottning att ägna sig åt. En liten bit i taget, sträng kyla och hårt arbete är en dålig kombination. Nu är det i alla fall färdigt åt ena hållet, återstår att skotta fram till bilen. Och skotta fram bilen! Mycket snö ligger det på den.

Men bilder har det blivit, en stilig ekorre och ett fint pilfinkpar har hamnat i bildspelet. Många bilder på samma fåglar kanske någon tycker, men jag tycker att bilderna hör ihop som serie. Kolla själv i bildspelet!

Länk till bildspelet 2024-01-06_skottning

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.