Levande bilder! Ettöringen på skattjakt!

I går kom det, det stora snöraset från taket. Givetvis träffade det mitt i gången jag skottat! Ny gång fick fixas, bredvid den gamla igenfyllda.

Inte kul alls! Särskilt inte med diskbråck! Nåja, det ordnade sig. Nu pratar vi inte mer om det!

Mycket roligare med ekorrar! Ettöringen bjöd på uppvisning, hon hamnade både i bildspelet och på film. En riktig stjärna, med andra ord. Jag upptäckte henne i snön ute på gräsmattan, och fick snabbt tag i kameran. Jag fick en serie bilder när hon dök i snön, direkt efter sista bilden bytte jag till videofilmning. När jag sedan tittade på filmen upptäckte jag att det jag trodde var lek egentligen var skattjakt, hon grävde fram nötter under snön. En nötskrika och en av tvåöringarna kom också med på film. Länkar till bildspel och film nedan!

Länk till bildspelet Ettöringen i snön

Länk till filmen Ettöringen på skattjakt

 

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.