Vita vintern varar!

Men inte så länge till, verkar det som. Nu har vi någon plusgrad, och prognosen säger att så ska det bli en vecka, tio dagar framåt. Vi får se hur det blir med det. ”Normal” skånsk vinter med ömsom tö, ömsom frost och litet regn emellanåt varvat med blötsnö är ingenting man längtar efter. Iskakebelagda småvägar är inte kul!

Jag har satt ihop ett bildspel av den gamla typen med bilder som börjar 29 november när vi på morgonen hade snöfritt med tjock frost som försökte täcka marken. Några timmar senare drog snövädret in och täckte upp ordentligt.

Länk till bildspelet här: vita vintern varar

Det här inlägget postades i Dovhjortar, Fåglar, Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.