Grådask

Vädret har växlat om från gnistrande kall vinter till sedvanlig skånsk vinter med grådask. Katten är frustrerad av allt inneliv men vägrar att gå ut i slasket. Ibland kan man lura honom att gå ut genom en annan dörr än den vanliga, han tror tydligen att det kan vara bättre väder där. Men det tar inte lång stund förrän det låter om hans ringklocka och en molocken katt vill in igen.

Det blir inte mycket att fotografera heller, men fågelmatningen och dess omgivning brukar trots allt erbjuda en del fototillfällen. Ett pilfinkpar håller till här, det blev litet bilder när båda satt och putsade sig. Den lilla ekorren med ett öra åt fågelfrö, och en koltrast såg ut att deppa i benvedsträdet.

Länk till bildspelet pilfinkar, ekorre och koltrast.

Det här inlägget postades i Däggdjur, Fåglar, Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.