Socialt umgänge mellan arter?

Ettöringen var tidig i morse. När jag kom upp verkade hon trött på att halka av fågelmatningens frörör och käkade fallfrön i stället, om man säger. När jag fått ordning på kameran kom en koltrast gående och skuttande fram mot ekorren. Det hela gick ganska fort, men jag fick en bildserie på dem. Tyvärr gör det korta skärpedjupet som blir med teleobjektiv att det var omöjligt att få båda skarpa. Jag satsade att ha skärpan på ekorren, koltrasten fick bli som det blev.

När jag sedan gick igenom bilserien såg jag att man nästan kan få uppfattningen att de pratar med varandra. Ett sådant tillfälle kan man ju inte missa, så jag satte enkla texter till bilderna som sedan hamnade i dagens bildspel.

Länk till bildspelet Socialt umgänge?

-Solrosfröna är riktigt goda!

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.