Vintern har anlänt!

Premiär i fågelmatningen.

Hej igen!

Att byta från websidesprogram till WordPress visade sig kunna ställa till med mer strul än jag vågade hoppas. Ett tag låg hemsidan nere helt och hållet, man fick se det där förargliga ”404 Not Found” om man vågade sig hit. Men med utmärkt hjälp av webhotellets supportavdelning löste det sig och nu är det dags för det första ”riktiga” inlägget på nya fotobloggen. Det finns en hel del som återstår att göra här innan allt är upplagt och fungerar, men jag får ta det i lugn takt så ordnar sig nog det också.

Vi har fått känning av vinter här i Skåne, vi hade runt 5 minusgrader i morse. Det blev till att fylla på frö i fågelmatningen och hålla premiär för denna vinter i den avdelningen. Det blev uppskattat, och ledde till flera slagsmål om rätten att käka där. De vildväxande fröna är det fortfarande ganska gott om, så fåglarna klarar sig nog utan vår matning, men det är roligt att titta på dem. Och att fotografera dem, så klart! Det blev en samling bilder under morgonen, kommer här!

//
Det här inlägget postades i Fåglar, Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.