Slagsmål om matmål

Vintern har tydligen dragit sig tillbaka igen, men småfåglarna njuter uppenbarligen av vår fågelmatning. Där är det ett liv och ett kiv, det hjälper inte att det finns käk så att det räcker och blir över, matgästerna måste ändå slåss om plats och käk. Jag tog litet bilder under morgon och förmiddag, här kommer ett bildspel. Ett tillägg; jag har lyckats få till funktion för att lägga in ett bildspel, men jag har fortfarande inte kläm på alla funktioner. Just nu får det bli som det blir, övning ger färdighet sägs det ju, jag ska nog få ordning på det med tiden. Nu till bildspelet, klicka på första bilden så ökar storleken.

Vi hörs!

Det här inlägget postades i Fåglar, Natur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.