Fåglar, fåglar och fåglar

kanske någon tycker. Förr om åren har det handlat mycket om hjortar, men i år har deras besök varit mycket sällsynta. Antagligen är det vargarna som ligger bakom förändringen. Tur att det finns fåglar att följa!

Det nya bildspelstillägget får jag inte att fungera, det får bli den här enklare varianten tills jag får ordning på det. Får se hur det blir med datorjobb i morgon, tandläkarbesök på eftermiddagen och då är det naturligtvis busväder utlovat. Förhoppningsvis slipper jag bli genomblöt ovanpå annan eventuell plåga… Det visar sig hur det blir, här kommer bildspelet i alla fall.

Vi hörs!

Det här inlägget postades i Fåglar, Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.