Snösmocka 2!

Ja, det är ju fortfarande snösmockan från i går som kör på för fullt, men för att skilja gårdagens inlägg från dagens kallar jag det här inlägget Snösmocka 2.

Mycket snö har det blivit. Den snöklädda Paradisbusken bågnade rejält, den gömde fågelmatningen med frörören fullständigt. Jag fick gå ut med en lång käpp och banke på den för att lossa snön. Och nog lossnade den, tur att jag letat fram min gamla parkas. Nåja, litet hjälpte bankandet även om jag blev snöklädd jag också.

Bilder från dagen finns i bildspelet. Där kan man se snön som täcker oss allt mer, litet fåglar och en ny design på Renault, SRS GT. Länk till bildspelet Snösmocka 2

 

Det här inlägget postades i Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.